Werkzaamheden

banner autocrew

APK Keuring

De APK keuring is verplicht voor iedere auto ouder dan drie jaar. Bij deze jaarlijks terugkerende keuring worden de essentiële onderdelen van uw auto gecontroleerd en is ingevoerd om de veiligheid voor uzelf en andere weggebruikers te verhogen. Bij ons bent u aan het juiste adres om uw auto te laten keuren door ervaren experts:

 • Onze monteurs en APK-keurmeesters worden jaarlijks bijgeschoold
 • Wij gebruiken Bosch testapparatuur van de hoogste kwaliteit
 • De APK keuring wordt uitgevoerd volgens de wettelijke eisen van het RDW  
   

Wij zijn een door het RDW erkende keuringsinstantie. Wilt u een APK uit laten voeren aan uw auto? Neem dan contact met ons op of plan online een afspraak in.

APK keuring bij AutoCrew Eindhoven

Laat uw auto keuren bij Autocrew Eindhoven

Onderhoud en reparatie

Elke machine heeft onderhoud nodig, ook uw auto. Als u uw auto regelmatig laat controleren verkleint u de kans op pech onderweg en ongelukken. Goede momenten voor zulke controles zijn bijvoorbeeld voorafgaand aan de vakanties, omdat u dan grote afstanden aan een stuk rijdt. Als AutoCrew-garage garanderen wij een vakkundige uitvoering van service, onderhoud en reparatiewerk aan uw nieuwe of gebruikte auto. Wij maken gebruik van Bosch-apparatuur en zorgen geregeld voor technische trainingen voor het personeel.

Maak vandaag nog een afspraak voor uw onderhoudsbeurt bij Autocrew Eindhoven, het juiste adres voor onderhoud en reparatie van uw auto.

Onderhoud bij Autocrew Eindhoven

Breng uw auto langs voor onderhoud bij AutoCrew Eindhoven

Bandenwissel

De juiste banden op het goede moment kunnen van levensbelang zijn. Het profiel van een band zorgt namelijk voor grip en stabiliteit op de weg. Als u uw banden bij ons laat wisselen verzorgen wij ook de opslag van uw banden tot de volgende bandenwissel. Bij Autocrew Eindhoven voeren wij tijdens een bandenwissel gelijk een vakkundige inspectie uit aan alle belangrijke onderdelen van uw auto, zo controleren wij onder meer uw remmen en bandenspanning.

Laat uw banden wisselen door AutoCrew Eindhoven en profiteer van de voordelen:

 • Bandenopslag tot uw volgende bandenwissel
 • Tijdens de bandenwissel controleren wij meteen uw remmen
 • Als de bandenset door ons gemonteerd wordt, dan checken wij ook meteen uw bandenspanning

Ga veilig op weg en plan online een afspraak in voor uw bandenwissel!

Bandenwissel bij Autocrew Eindhoven

Laat uw banden wisselen door AutoCrew Eindhoven

Aircoservice

Uw airco heeft onderhoud nodig om zijn werk goed te kunnen blijven doen. Deze beschikt namelijk over filters welke schadelijke stoffen zoals pollen en stofdeeltjes tegenhouden, zodat de lucht in uw auto schoon en fris blijft. Daarom is het verstandig om uw airco regelmatig na te laten kijken. Tijdens de aircoservice kijken we ook naar de temperatuur in uw auto en vullen wij uw airco bij, zodat u daarna weer fris op weg kunt.

De voordelen van onze aircoservice:

 • Wij werken met professionele Bosch-apparatuur. Hiermee kunnen wij perfect testen of uw aircosysteem naar behoren functioneert
 • Profiteer van gegarandeerde schone en zuivere lucht in uw auto
 • Voorkom vuilafzetting op de ventilator, de verwarming, het dashboard en de voorruit met onze interieurfilters van Bosch

Neem contact met ons op voor meer informatie of plan online uw afspraak in.

Aircoservice bij Autocrew Eindhoven

Voor een optimale luchtkwaliteit komt u bij AutoCrew Eindhoven

Storingsdiagnose

Auto’s zitten tegenwoordig vol met elektronica. Een belangrijk deel wordt gevormd door het elektrische geheugen, dat storingen registreert. Als u een lampje ziet branden op het dashboard dan wordt deze storing opgeslagen in het geheugen. Doorrijden is bij sommige storingen onverstandig. Wij beschikken over diagnoseapparatuur van Bosch waarmee we het geheugen van uw auto kunnen uitlezen. Zo kunnen we gelijk zien waar de fout zit en wat er moet gebeuren. Deze service vindt u niet bij elke garage, maar wel bij AutoCrew Eindhoven.

Is uw auto toe aan een diagnose? Onze computers weten iedere fout snel en probleemloos op te sporen en de vakkundige mensen van Autocrew Eindhoven helpen u weer snel op weg.

Storingsdiagnose Autocrew Eindhoven

Is uw auto toe aan een diagnose? Twijfel niet en kom langs bij AutoCrew Eindhoven

Remmencheck

Remmen zijn een van de belangrijkste onderdelen van uw auto. Goed onderhouden remmen verkorten uw remweg aanzienlijk en dat is wel zo veilig! Tijdens een remmencheck bij Autocrew Eindhoven wordt er gekeken naar uw remschijven, remblokken en remvloeistof. 

Waarom is het zo belangrijk om regelmatig uw remmen te laten checken?

 • Slechte remblokken zijn niet goed voor de conditie van de remschijven en remvloeistof. Hierdoor vermindert de remkracht
 • Laat uw remmen na elke 30.000 kilometer controleren. Dit verkort uw remweg aanzienlijk en dat is wel zo veilig
 • Remvloeistof brengt kracht over van het rempedaal naar de remmen. Wanneer deze vloeistof te oud of vervuild is, kan de remwerking wel afnemen met wel 90%. Het is dus belangrijk om dit tijdig te vervangen

Laat uw remmen en remvloeistof controleren bij AutoCrew Eindhoven. Wij helpen u graag verder!

Remmencheck bij Autocrew Eindhoven

Remmencheck bij AutoCrew Eindhoven met originele Bosch-onderdelen

Uitlijnen

Wilt u een goede wegligging, een laag brandstofverbruik en banden die weinig slijten? Dan is een goede uitlijning van uw auto essentieel. Banden die slecht zijn uitgelijnd vormen een onnodige kostenpost en zijn bovendien onveilig. De monteurs van AutoCrew Eindhoven beschikken over de benodigde technische kennis en maken gebruik van kwaliteitsapparatuur van Bosch. U kunt uw auto dus met een gerust hart toevertouwen aan AutoCrew Eindhoven. Een goede uitlijning van uw auto is essentieel om de volgende redenen:

 • Het zorgt voor een goede wegligging
 • U verbruikt minder brandstof en bespaart dus kosten
 • Uw banden gaan langer mee

Neem contact met ons op of maak een afspraak.

Uitlijnen bij Autocrew Eindhoven

Deskundigheid en oog voor detail bij AutoCrew Eindhoven

Ruitenwissers

Goede ruitenwissers zijn belangrijk voor goed zicht en daarmee voor uw veiligheid. Het is daarom belangrijk om regelmatig de kwaliteit van uw ruitenwissers te controleren. Bij AutoCrew Eindhoven beschikken we over Bosch ruitenwissers voor elk type auto. Deze zijn bestand tegen alle weeromstandigheden.

Wanneer weet u of u uw ruitenwissers moet laten vervangen?

 • Wanneer deze piepen en over de ruit heen slepen tijdens het wissen
 • Wanneer ze strepen achterlaten op uw ruit
 • Als uw ruitenwissers niet meer de hele ruit schoonmaken

Ruitenwissers vervangen bij AutoCrew eindhoven

Ruitenwissers van Bosch; voor een gegarandeerd helder zicht