Tarasconweg 17 - Eindhoven

040-262 42 89

Financiering/Leasing

Uw nieuwe auto is dichterbij dan u denkt!

 

Dagelijks krijgen wij van onze klanten de vraag welke mogelijkheden er zijn op het gebied van financieren. De laatste jaren is er het een en ander veranderd op het gebied van de wetgeving omtrent financiële dienstverlening. Als gevolg van deze wijziging mogen wij u niet meer direct van advies voorzien. Vandaar dat wij een samenwerking zijn aangegaan met een betrouwbare partner op het gebied van financieringen. Om U een indruk te geven van de mogelijkheden, treft u op deze pagina alvast enige informatie aan.

 

Plus Advies Finance

 Wij vinden dat het financieren van een auto betrouwbaar en zorgeloos moet zijn. Daarom werken wij samen met Plus Advies Finance, met een ruime ervaring op het gebied van autofinancieringen. Kwaliteit en service staan daarbij voorop. En u bent degene die daarvan profiteert.

Kijk voor meer informatie over Plus Advies Finance en het prospectus op www.auto.plusadviesfinance.nl

 

Huurkoop

 Klassieke vorm van huurkoop. Helder en duidelijk. U financiert een vast bedrag voor bijvoorbeeld de aankoop van uw auto. Dit bedrag lost u af in gelijke maandtermijnen over een vaste looptijd. Een maandtermijn bestaat uit een bedrag voor aflossing én rente. De vaste looptijd varieert van 6 tot en met 72 maanden en is afhankelijk van het bouwjaar en gebruik van uw auto. Aan het einde van de looptijd is alles afbetaald en bent u juridisch eigenaar. Met huurkoop weet u dus precies waar u aan toe bent.

 

Persoonlijke lening

 Met deze leenvorm heeft u veel zekerheid, omdat u een vaste maandtermijn betaalt. De rente over dit bedrag is ook vast. Dit betekent dat u nooit meer betaalt dan van te voren is afgesproken. U komt niet voor verrassingen te staan en u weet exact waar u aan toe bent.

 

De looptijd wordt afgestemd op de levensduur van een product. Het gebeurt vaak dat mensen via een lening een product kopen dat binnen een paar jaar stuk gaat. Ze moeten noodgedwongen een nieuw product kopen, maar betalen nog steeds voor het oude. Daarom is een persoonlijke lening zeer geschikt om producten met een beperkte levensduur (zoals een auto) te financieren.

 

Doorlopend krediet

 Met het doorlopend krediet heeft u altijd geld achter de hand. Het is ook een ideale lening als u op reis gaat, geld achter de hand nodig heeft of nieuw meubilair gaat kopen. U krijgt een vast bedrag ter beschikking en kunt hiervan opnemen wanneer u het nodig heeft. De zeer lage rente betaalt u alleen over het opgenomen bedrag. Extra aflossen kan altijd én kosteloos (wat u heeft afgelost, mag u altijd direct weer opnemen). U kunt zelfs een betalingspauze inlassen! U heeft ook de mogelijkheid om pas na 30, 60 of 90 dagen te beginnen met betalen. Kortom, deze lening is ideaal voor iedereen die wel wat extra geld kan gebruiken.

 

Meer info?

 Neem contact op met onze samenwerkende partner PlusAdvies (0416-82 09 82) om uw aanvraag in behandeling te laten nemen.

 

Maandag t/m vrijdag van 09.00 uur tot 18.00 uur en op zaterdag van 10.00 uur tot 17.00 uur.

 

PlusAdvies Finance

Biesbosweg 14

5145 PZ Waalwijk

 

T. 0416-820982

F. 0416-820983

E.  mail@plusadviesfinance.nl

I.  www.plusadviesfinance.nl

 

 

Occasion Centrum de Bruijn

Tarasconweg 17

5627 GB Eindhoven

Tel. algemeen: 040 - 262 42 89

Tel. werkplaats: 040-26 214 59

Fax: 040-262 39 73